Beoordelingen van Mei Wah Amsterdam

Recente recensies

4.0
c.visser
vandaag
Kalverla
1 december 2022

Zo lekker gegeten maar zoveel heerlijk.

Kvdm
25 november 2022

Heerlijk eten , goede website en bezorging op tijd !

Billy
24 november 2022

Het eten was weer heerlijk. Keurig op tijd bezorgd en nog goed warm.

C.Visser
24 november 2022

wederom weer 2 maal 5 sterren voortreffelijke kwaliteit met een prima bezorging

Edwin
21 november 2022

Altijd goed

Emm ter Beek
21 november 2022
Gerda
19 november 2022
Graaf
18 november 2022

Foeyong hai met kip: niet vermeld dat er champignons in zitten! Zeer ontevreden. De rest was prima

joke kloprogge
17 november 2022
Gea
15 november 2022
Simone
14 november 2022

Tomatensoep Loempia en foe yong hai heerlijk van smaak

Peter
11 november 2022

Heerlijk gegeten. Dank jullie wel

Veltenaar
9 november 2022

Het was heerlijk erg veel.

c.visser
8 november 2022

Dit maal geen 2x 5 sterren . Jammer dat de bestelling laat kwam. Lichtpuntje was de dame die hier voor opbelde. Kwaliteit eten was heel goed.

Anoniem
7 november 2022

Op zich niet slecht, maar Indonesische moet je absoluut niet bestellen. Nasi is aanfluiting: witte rijst ipv echte nasi.

Je
7 november 2022
Ronald van Hoekelen
7 november 2022

Ander half uur na me bestelling werd het eten pas gebracht en het was niet echt warm meer. Ik bestel er wel vaker en was altijd tevrede maar nu niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steinie
4 november 2022

Het was lekker en goed warm!

T Gerrits
4 november 2022

Eten was te laat en koud

Goudemont
3 november 2022
joke kloprogge
3 november 2022
Gea
3 november 2022

Loempia was erg lekker! Knapperig en goed van smaak.

Glasha
2 november 2022

Beste restaurant, lekkerste eten en goddelijke pekingeend!!!

Kim
1 november 2022

Snelle bezorging, vriendelijke mensen en heerlijk gegeten.

Verbart
31 oktober 2022

De laatste 3 bestellingen geen kroepoek mee geleverd wel besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Kronenburg
31 oktober 2022

Prima maaltijd, lekker warm en keurig op tijd bezorgd, klasse!

EA
31 oktober 2022

Het eten was heel lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rozemarijn den Dulk
31 oktober 2022
Kaeeb5
30 oktober 2022

Het eten was erg lekker en warm geleverd. De bezorging was ruim binnen de verwachte bezorgingstijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy Rodermond
28 oktober 2022

Heerlijk eten

Marjolein
27 oktober 2022

Iets meer pit zou fijn zijn. Maar het was heerlijk!

Jose Spalling
25 oktober 2022

Alles was prima lekker gegeten.

gi
22 oktober 2022

was wel lekker alleen de bami was lauw en kroepoek was taai bezorgen was iets langer dan normaal

Sonja
18 oktober 2022

Lekker eten en bezorging precies op tijd!

Yesim
18 oktober 2022

Het lijkt oud van gisteren ofzo . En kroepoek was heel oud .

Ilonca oud
17 oktober 2022

Ik had 2loempias besteld 3 chawmin 3 bakkebana Kroepoek. Ik kreeg geen Kroepoek Maar 11 kleine bakkabana 2 loempia's 3 chawmin Heb 57 euro betaald !! Klopte niet

Ina Honhoff
16 oktober 2022
john schoonenberg
16 oktober 2022

de chineese bami was naar mijn smaak iets te lang doorgekookt waarbij hij wat zacht was.

Illze Beenken Prosee
15 oktober 2022

Het was weer heerlijk

Fct Van der meulen
8 oktober 2022

Goed en op afgesproken tijd bezorgd

P Kok
8 oktober 2022

Gebakken ei in de nasi zat vol met eierschaalresten, voor de rest was het eten goed. Bezorgd met 17 minuten: uitstekend.

P..Kok
8 oktober 2022

Heerlijke Chinees restaurant, waar je heel gezellig kan eten, afhalen en laten bezorgen. Je wordt er altijd heel vriendelijk geholpen/ bediend, en hele aardige bezorgers.

Willem
7 oktober 2022

Van tijd tot tijd bestel ik weleens eten bij Mei-Wah en ben altijd tevreden over de kwaliteit, en de bezorging is ook altijd top.

c.vísser
5 oktober 2022

Het eten was goed verzorgd en smakelijk terwijl de bezorging zeer goed geregeld was. 2x5 sterren.

Yvonne Floors
5 oktober 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk. Kan niet anders zeggen. Toppy

Rota Köhne
3 oktober 2022

De bezorging komt nooit op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Spalling
3 oktober 2022

Bezorger was ruim een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Ramp
2 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascalle
2 oktober 2022

Besteld om half 6, bezorging zou om 18.25 zijn maar werd uiteindelijk bijna een uur later bezorgd. Paar keer gebeld dat het nog steeds niet bezorgd was, met reactie dat het onderweg was. Een telefoontje en wat eerlijkheid had het minder vervelend gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Schouten
28 september 2022

Kwaliteit was goed, maar leek niet geheel op het gerecht Nassie Ramas

c.visser
27 september 2022

eten is prima verzorgd. Alleen jammer dat de bezorging wat laat was.

P Kok
26 september 2022

Eten was prima, bezorging met 36 min ook OK. Echter: ik ben zeer ontstemd over het feit dat Mei Wah denkt een gegeven korting te kunnen terugpakken via de bezorgkosten. Dat stond niet zo op de website, niet in de bevestigingsemail, en is gewoon de klant bedonderen. Kortom: niet meer doen.

Reactie van Mei Wah

Hallo beste klant, misschien heeft u de door u voorgestelde bezorgdkosten verkeerd begrepen. We hopen dat u begrijpt dat het orderbedrag minder dan 20 euro is en dat er 2 euro in rekening wordt gebracht voor bezorgd. Er bestaat niet zoiets als vals spelen bij de bezorgdkost.hopen u begrijp.

Rosaline Vervoort
26 september 2022

Het eten was heerlijk alleen jammer als een vakje satesaus besteld dat daar dan los vlees in zit niet de bedoeling ook een beetje raar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilja
25 september 2022
Tini
25 september 2022

Ik heb niks het is super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emircan
24 september 2022

Heerlijk gegeten.

Gea
23 september 2022

2 verschillende gerechten besteld, maar er kwamen 2 precies hetzelfde!

Billy
23 september 2022

Wederom heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd. Alles was prima op temperatuur. Bestellen bij Mei Wah blijft een feestje.

A.Wijnrox
22 september 2022
frans kloprogge
22 september 2022
Tom
21 september 2022

Heerlijke rijsttafel gehad. Divers en snel bezorgd.

Ml.slot@hetnet.nl
18 september 2022

Er was wel kroupouk besteld dat was er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dwight Zwang
18 september 2022

Groenten in Bami Goreng grof gesneden, was niet lekker, mag wat fijner.

Kuiters
16 september 2022

snelle levering, heerlijk eten en vriendelijke bezorger zoals altijd

Bob van der Zwet
15 september 2022

Heel lekker gegeten. En super snel bezorgd.

Ina Honhoff
12 september 2022
Timmer
11 september 2022

Het werd snel bezorgd en lekker warm. Heb wel eens lang moeten wachten maar nu top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
11 september 2022
Buhrer
9 september 2022

Helaas een uur te laat bezorgd

Peter
9 september 2022

Heerlijk gegeten. Dank jullie wel👍

Kors
9 september 2022

Zoals altijd lekker gegeten dank u wel

Bertus Koopmann
7 september 2022
joke kloprogge
30 augustus 2022
Petra
28 augustus 2022

Ik miste de kroepoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
26 augustus 2022
Yvonne
26 augustus 2022

Was weer verrukkelijk. Zoals gewoonlijklijk, Goed verzorgd, goed heet en zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar.

Ina Honhoff
25 augustus 2022
joke kloprogge
23 augustus 2022
cp barbe
21 augustus 2022

opnieuw heerlijk gegeten. de bezorging duurde een half uurtje langer maar dit weet je op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Kok
19 augustus 2022

Woesndag 17 aug: Eten was prima in orde en werd met precies 30 minuten bezorgd.

Wil
18 augustus 2022
V.G.Tanzer
16 augustus 2022

Er zit iets te weinig ei in de foeyong hay en de saus is te dun,verder is het zeer smakelijk

Jos Rijksen
15 augustus 2022

Het eten was heerlijk, goed warm en de bestelling kwam op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary Takken
15 augustus 2022

Prima goede prijs kwaliteit we hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina Honhoff
14 augustus 2022

Eten was lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Illze Beenken Prosee
14 augustus 2022

De peking eend was weer geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
8 augustus 2022

Al jarenlang constante kwaliteit, ruime porties en super snelle bezorging.

frans kloprogge
7 augustus 2022

wij zijn altijd erg tevreden

Jaap Schouten
6 augustus 2022
Koning
5 augustus 2022

Eten was smakelijk, vers,en zag er goed verzorgt uit de bezorger was zeer vriendelijk van mij 5 sterren

P Kok
5 augustus 2022

Eten op zich was prima, en zeer vlot bezorgd. Alleen waren onderdelen van de bestelling met een andere verwisseld. Hoe ze dat voor elkaar krijgen is me een raadsel, maar goed, het is ook vlot gecorrigeerd.

Buhrer Tavanier
4 augustus 2022

Bami was erg zout

Illze Beenken Prosee
4 augustus 2022

De peking eend was heerlijk. De portie erg groot. Ik kan er 3 dagen van eten🤣

Lizz
1 augustus 2022

Zeer smakelijk en warm

Kors
31 juli 2022
Koos de Boer
31 juli 2022

Verrast door de eenpersoons rijsttafel

john schoonenberg
31 juli 2022

mijn bestelling was online 20,10 euro.Bij aflevering was dat ineens 20,30 euro.Het verschil is maar 20 eurocent maar toch wel vreemd.Doe daar iets mee zou ik zeggen.Verder geen klachten.

Helena
28 juli 2022

Was weer heerlijk tot de volgende keer.

Hemels
26 juli 2022

Wij hebben weer top gegeten. Dank jullie wel. Ook de bezorgservice is top.

Ina Honhoff
24 juli 2022

Eten was prima. Mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
23 juli 2022

Was weer heerlijk: snelle vriendelijke bezorger, grote porties, heerlijke smaken, goed heet en goed verpakt!

Ozalp
23 juli 2022

Bezorger denkt dat ik geld poep. Ik betaal vooraf voor een bestelling; zegt die dat ik niet betaald heb en wilt hij nogmaals dat ik contant ga afrekenen. Uiteindelijk de deur keihard dichtgesmeten. Het eten was gemiddeld lekker. Twee bakjes sambal voor drie grote bestellingen vind ik een toppunt van gierigheid. Extra kip kan meer toegevoegd worden in plaats van groente. Ik weet dat groente goedkoper is, maar dan moet je de prijs van een chapchoy ook goedkoper maken. Einde bericht.

RFM Lucker
22 juli 2022

heerlijk zoals altijd

Fam kors
22 juli 2022

Zoals altijd lekker met vriendelijke dank

Johan Meeuwissen
21 juli 2022

was 20 min te laat

P Kok
20 juli 2022

In de nasi rames speciaal bleek een groot los bot te zitten. Voor de rest was het eten OK, en bezorgd met 22 minuten.

T Gerrits
13 juli 2022

Loempia was niet te vreten, rest prima

Danielle
10 juli 2022

Snel bezorgd en goed warm. We laten zeker nog een keer bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
9 juli 2022

Ruime hoeveelheid en veel groente (bami goreng Mei Wah). Snelle en vriendelijke bezorging

Mark
8 juli 2022

Eten viel wat tegen dit keer. Smakeloze kip saté, bami slecht gevuld. Jammer, voorheen was de kwaliteit beter

Billy
8 juli 2022

Keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Eten was goed op temperatuur en zoals gewoonlijk weer uitstekend van kwaliteit. De vijf sterren zeker waard.

Philles
7 juli 2022

Team heeft heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Tara
6 juli 2022

Erg snel en was nog lekker warm ook

Aria
6 juli 2022

Heerlijk hete knapperige mini loempia's en heerlijk hete ossenhaas met bami. Was echt heel lekker en super snel bezorgd.

Johan
4 juli 2022
Frans
3 juli 2022

Heel netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd. Loempia's waren echt heerlijk. Dit komt door de vulling. Ze zitten vol met lekkere stukjes kip en zijn erg goed gevuld. Dit bij andere restaurants slechter meegemaakt. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damien
1 juli 2022

Het eten was uitstekend, goede kwaliteit en goed warm. De bezorging was ook heel snel!

P Kok
30 juni 2022

Prima in orde, en met 25 minuten bezorgd.

Martin
29 juni 2022
Fred
20 juni 2022

Ben al jaren klant van meiwah ,eten was niet erg warm bij de bezorging was de kroepoek vergeten de pangsit ver onder de maat (kwalitijd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mei Wah

Beste klant, het spijt me dat de maaltijd die u de vorige keer bestelde niet aan u wensen voldeed.Als u nog een keer bestel,Dan krijgt u 40% korting. Groet Mei Wah

Rob Kronenburg
18 juni 2022

Prima maaltijd, klasse!

Kors
17 juni 2022

Bedankt voor de snelle levering..en zoals altijd lekker..

Y
8 juni 2022

Eten was veels te laat en veel te koud

Reactie van Mei Wah

Beste klant, het spijt me dat de maaltijd die u de vorige keer bestelde niet aan u wensen voldeed.Als u nog een keer bestel,Dan krijgt u 40% korting. Groet Mei Wah

Ingrid
6 juni 2022

Snelle bezorging, maar eten meer lauw dan warm/heet. Wel weer lekker gegeten..

Maxwell
6 juni 2022

Erg goed nog bedankt

Astrid
6 juni 2022

Makelijk te bestellen via de app Besteld via de app, tijd doorgeven en precies op tijd gebracht! Het eten was weer heerlijk dikke pluim

Kors
6 juni 2022

Lekker hoor 😋👍

Eric
2 juni 2022

Bami zonder ei besteld, maar kreeg met ei. Late bezorging, bijna 1 uur.

Astrid van den Beukel
2 juni 2022

wij zijn erg tevreden met Mei Wah

Ton van Heusden
2 juni 2022
Bert Heijne,
1 juni 2022

Via internet besteld, met als vermelding SAUS APART, niet dus. Prijs omhoog, OK, maar porties (bakjes nasi) ook kleiner!!!! Loempia badend in een laag olie in verpakking. Kwaliteit rest echter vrij goed. Aflevering perfect.

Yvonne Schuurman
1 juni 2022
anneke
1 juni 2022

top

Yvon
31 mei 2022

Zoals altijd op tijd en le3

Peter Hogenhuis
29 mei 2022

Iets te vroeg maar was weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George Kersbergen
26 mei 2022
Robbert Welman
24 mei 2022

Precies op tijd en constante goede kwaliteit.

Yvon
23 mei 2022

Alles weer lekker

sj
23 mei 2022
Koos de Boer
22 mei 2022
H.J van Doorn
22 mei 2022

ik zou wel graag doorgegeven bestelling ontvangen , nu ging het mis maar was na een telefoontje snel opgelost.

Sven
21 mei 2022

30 minuten nog geen eten gebracht. Na gebelt te hebben kwam het eten nog eens 30 minuten later. Dus 1 uur te laat! Het eten zelf smaakte goed!

Marga
21 mei 2022
Joke Van De Giessen
21 mei 2022

De temperatuur was niet echt super. Goed maar niet super.

B. Buhrer Tavanier
20 mei 2022

Mooi op tijd

janny mensen
20 mei 2022

Het was niet gaat het rook vreemd en was absoluut niet lekker Viel erg tegen omdat ik dit niet gewend ben van Meiwah

T Gerrits
18 mei 2022

De gebraden kip was niet te vreten . Gortdroog

Emis
17 mei 2022

Ik heb een haar in mijn eten aangetroffen Cili.

Marianne
15 mei 2022
R.kick
14 mei 2022

Bestelling kwam te laat en het vlees van cha chiu was te ver doorgebakken of van de vorige dag weer opgewarmd. Ik weet niet of ik nog bij Mei Wah moet bestellen. Vorige bestellingen had ik ook al klachten.

Reactie van Mei Wah

Beste klant, het spijt me dat de maaltijd die u de vorige keer bestelde niet aan u wensen voldeed.Als u nog een keer bestel,Dan krijgt u 40% korting. Groet Mei Wah

Suzan
13 mei 2022
Pauline Nieuwhof
11 mei 2022

Als altijd weer heerlijk, en supersnel ook nog eens!

Yvon
10 mei 2022

Heerlijke loempia's en de rest lekker. Genoeg om morgen nogmaals lekker te eten

Janna
9 mei 2022

De bestelling kwam 45 minuten te vroeg, erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bep schaft
8 mei 2022

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leendert
7 mei 2022
Engelchor Ml
5 mei 2022

Ik heb drie haren in de maaltijd in mijn mond gehad .Er wordt dus niet hijgienisch gewerkt ik n de keuken. Er jammer we zijn al heel lang klant dit heb ik nog nooit meegemaakt

N.N.
3 mei 2022
Jan Spalling
3 mei 2022

€3,- Bezorg kosten vind ik wel erg veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem Kuyt
30 april 2022

Zoals altijd op tijd bezorgd. Warm, heet, niet lekkend of dat soort fratsen. Prima ! Indische rijsttafel met extra bami en ik eet er als vrijgezel echt drie dagen van ! Top Mei Wah !

Stefanie
29 april 2022

De pekingsoep is super lekker (behoorlijk heet maar ja...) Ook de hoofdgerechten erg lekker en goed op smaak. Levering vlot, vriendelijk en het eten goed warm. Vaak besteld. Steeds tevreden. Ik blijf klant.

Wil
28 april 2022

Alles was heerliik

Lizz
27 april 2022
Astrid
25 april 2022
T
23 april 2022
Nettie van der BEN
21 april 2022

Eten erg goed alleen een uur wachten is wel er vindt ik wel erg lang...

R.Kronenburg
21 april 2022

Geweldig eten, voor een billijke prijs en ook het bezorgen ging ook lekker vlot. Klasse!

Fct Van der meulen
17 april 2022

Op tijd goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Schuurman
15 april 2022

Was perfect

Sonja Hoefman
10 april 2022

Heerlijk en en veel! Supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
9 april 2022

Hieronder de tekst die ik per mail probeerde te verzenden maar niet gelukt is. Bij deze dus nu maar via deze weg. Beste mensen van Mei Wah, Bedankt voor de snelle levering! Hoewel de gerechten weer lekker waren, hierbij toch wat opmerkingen: - bij opmerkingen had ik gemeld: niet pittig aub. - Bij de babi pangang hadden wij nasi besteld en kregen donkere pittige nasi - de samenstelling van de gado gado was niet wat wij gewend zijn van Mei Wah. Taugé met pindasaus, dat was alles. Er was helaas geen enkele andere groente toegevoegd. -de bami bij de gado gado was vegetarisch, dit hadden wij niet besteld. Nogmaals: het smaakte weer goed maar wij hopen dat het de volgende keer weer beter gaat. Vriendelijke groet, Sandra

TON Molekamp
8 april 2022

WE WAREN ERG TEVREDE ALLES WAS HEEL LEKKER

Angela
6 april 2022

Helaas weet je bij Mei Wah nooit precies hoe lekker het eten is. Ik denk dat er veel verschillende koks werken. De ene keer is het heerlijk, de andere keer niet. De laatste bestelde gerechten waren ongelooflijk zout.

Ebru Özalp
6 april 2022

Er zat weinig kip en te veel groenten in. Graag volgende keer extra kip en minder groenten toevoegen. Bezorger was snel voor de iftar.

Dick Schram
5 april 2022

geen gewoon goed

max
3 april 2022
S.Dijt
3 april 2022

Het eten was heerlijk. Bezorging kwam iets later, maar we kregen keurig telefonische melding dat het wat later werd als gevraagd. Prima service!

Aria
2 april 2022

Het eten was heerlijk. Het was heel veel.

Koopmann
29 maart 2022

Het eten was op de juiste tijd bezorgd, was goed warm, héérlijk eten!

Ton Gerrits
29 maart 2022

Alles was lauw, zeer slecht

Wil beekman
28 maart 2022

Eten was heerlijk Maar de mihoen was een gedeelte aan gebrand en aan gekoekt, niet lekker, ergjammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Hendriks
27 maart 2022

Ik bestel wel vaker Nasi Yeung Chow maar gisteren was het niet erg goed. De rijst was droog en het vlees niet sappig. Meestal zitten er veel grote garnalen in maar deze keer maar twee stuks. In plaats daarvan veel harde stukken ui en paprika. Ik weet niet of het een vergissing was of bezuiniging maar ik was niet tevreden

janny mensen
25 maart 2022

Het werd iets later gebracht dan afgesproken en ben daar keurig over gebeld (10minuten) top

Wierink
24 maart 2022

Geweldig

Dirk
23 maart 2022

Bij bevestiging bestelling betaling 2,00 brengen wordt gebracht moet 4,00 brengen betalen bestelling was beneden de 20,00 en dan verzending 4.00 maar wordt niet zo vermeld bij de bestelling

Sam
17 maart 2022

De tomatensoep was extreem zoet. Het proefde hierdoor niet eens naar tomatensoep. Daarnaast zat er kip of ander soort vlees in wat niet op het menu was aangegeven. Helaas weg moeten gooien. De chap choi ook een beetje aan de zoete kant. Wel een snelle bezorging. 10 min nadat ik had besteld stond de bezorger al voor de deur.

Kors
16 maart 2022

Dank voor het lekkere warme eten:)

Jacqueline
16 maart 2022

Complimenten ook aan de kok!! Was weer heerlijk!!!

Ingrid
15 maart 2022

Het eten werd op tijd geleverd, maar was koud. Ben ik niet van jullie gewend...

Diana
14 maart 2022
Koopman
13 maart 2022

We waren verbaasd dat het eten heel snel werd bezorgd. Het was ook heerlijk en heet van temperatuur. Houden zo Mei Wah.👍

Elly
8 maart 2022

Heerlijk gegeten

Verberne
6 maart 2022

Eten was koud en daarom niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N Vis
6 maart 2022

Heel smakelijk gegeten, maar een volgende keer gaarne op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

g. langkau
4 maart 2022

een ster is te veel voor de teleurstelling van gisteren (babi pangang): Het leek wel dat het varkensvlees een na het braden een week in de keuken had liggen te drogen??!!

Wilma
3 maart 2022

Het was niet te eten , we hebben in de vuilnisbak gegooid

S.Dijt
2 maart 2022

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sab
1 maart 2022

Altijd goed

Micha
26 februari 2022

Lekker eten. Snelle bezorging. Vriendelijke service

cp barbe
25 februari 2022

opnieuw heerlijk gegeten. alleen jammer dat de loempia die ik had besteld er niet bij zat.

Eric
25 februari 2022

Lekker en authentieke gerechten. Zeer snel geleverd, met extra complimenten voor de bezorger.

Billy
25 februari 2022

Het eten was zoals altijd weer uitstekend. Bezorging bijna een half uur te laat dat kan nee moet beter.

Do
22 februari 2022

Snelle bezorging ! Alleen was het eten lauw..

Ton van Heusden
21 februari 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosaline Vervoort
15 februari 2022

Heerlijk eten snelle service, prijs kwaliteit verhouding prima

Nicole
14 februari 2022

Bezorging kwam een half uur later dan aangegeven nadat ik gebeld had. Leek alsof de bestelling vergeten waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.v.doorn
12 februari 2022

was wel te laat, jammer genoeg, ben ik niet gewend.

Lvp
11 februari 2022

Smaakvol , ruime portie en warm en optijd bezord

Liu
10 februari 2022

Babi Pangang besteld maar For Nam gekregen. Foe Yong Hai vega zat een klein beetje prei in als groente.

Marjolein van Vessem
9 februari 2022

Bezorging prima op tijd, maar belangrijker: heerlijk eten!

Kors
9 februari 2022

Zoals altijd lekker..vriendelijke dank

Jos
8 februari 2022

Vorige bestelling was niet goed gegaan en nu kregen we wat extra’s. Sympathiek gebaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
6 februari 2022

Bedankt weer voor het heerlijke eten en de goede service lieve mensen van Mei Wah!

Thea
5 februari 2022
Ingrid
4 februari 2022

Eten was lekker als altijd, maar levering duurde 1.5 uur dat is best lang...

Ton Gerrits
2 februari 2022

Was weer top

Annie
2 februari 2022

Voor herhaling vatbaar

Y
31 januari 2022
Michel
31 januari 2022

Was weer heerlijk, goede temperatuur eten en netjes ingepakt en een vrolijke en nette bezorger. Was weer een 10 waard.👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kors
31 januari 2022

Zo als altijd lekker! Vriendelijke dank

B.Buhrer Tavanier
29 januari 2022

Volgens de mail was de bestelling om 17.50 onderweg,maar kwam om18,35 pas aan de deur,het eten was daardoor niet 100% en lauw.We hebben het opgegeten maar hadden het eten eigenlijk terug moeten laten halen,jammer

Sylvia
28 januari 2022

Eten was koud. Na mail bezorger is onderweg, moesten we 40 min wachten tot bezorger voor de deur stond.

Anna de boer
26 januari 2022
jb
24 januari 2022

Best money can buy. Great egg rolls, well packed to keep them warm and crispy. Compliments!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
23 januari 2022

2 uur moeten wachten op het eten en het werd lauw geleverd. Bestel er nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glenn H
23 januari 2022

Uur telaat en ijskoud afgeleverd.zonde als je al geen zin had om tekomen of optewarnen.Eerlijk is eerlijk meestal 5 min overtijd

M.keuk
22 januari 2022

Toppie

Kors
21 januari 2022
thea Ondunk
21 januari 2022
Mariska van Wijngaarden
18 januari 2022

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging

A. Nobel
18 januari 2022

Over één gerecht was ik niet blij maar meteen dat is mij eigenkeus geweest. Ik wilde 256 Cha siu en daarvan dacht ik dat ik dat het een soort magere babi pangang was. Dus dun gesneden fricandeau op een bed van atjar met gembersaus. Dit vond ik niet lekker en daar ga ik de volgende keer beter opletten. Want dat vond ik altijd erg lekker in het verleden. De rest was goed en in grote porties. Komen zeker weer een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wout Borst
17 januari 2022

Wij vonden het eten lekker maar was bijna koud en de bezorger was te laat

Wagemaker
17 januari 2022
Josje
17 januari 2022

Ik had vegetarische loempia besteld en kreeg een loempia met overdadig veel ham Bestelde pikante kroepoek zat niet bij de bestelling. En er zat ook geen sambal bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sab
16 januari 2022

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fct Van der meulen
15 januari 2022

Op tijd, goed warm en lekker

wilma Kool
10 januari 2022

Smaak van de loempia is prima de loempia verpakking vind ik niet goed blijft niet knapperig word erg slap graag weer in papierenzak die kan je open laten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard kok
9 januari 2022

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geelhoed
9 januari 2022

Het was niet zo warm…pindasaus en babi pangang was niet zo smakelijk helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kors
7 januari 2022

Lekker gegeten met vriendelijke dank

Iliana
6 januari 2022

Bestellen ging makkelijk via de website en de bezorgservice was sneller dan verwacht. Ik vond het leuk dat ze de status van de bestelling opvolgen.

Schutten
5 januari 2022

Kwaliteit was erg goed. Geste op prijs gesteld

Chris Sent
4 januari 2022

Wat een bak vol smakeloos eten. Echt veel, maar totaal smakeloos, vet en niet lekker. Het is 2022. Beperk jullie menu tot de helft en maak het smakelijker.

Anita
2 januari 2021
peter
2 januari 2021
A Maas
30 december 2021

prima lekker gegeten snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuval Gal
28 december 2021

I'm ordering a lot from here and usually it comes super fast and it is always tasty. Today it took almost 1 hour and 15 minutes to deliver it, and the food wasn't hot. I guess it stayed for long time till the delivery guy went out with the order. I hope it won't happen again..

C Voets
27 december 2021

De loempia was lauw en slap. De mihoen lauw en smakeloos. De kwaliteit is sterk achteruit gegaan.

j schoonenberg
27 december 2021

De soep was behoorlijk afgekoeld en voor mijn smaaak had alles iets minder zout gemogen maar verder was het een smakelijke maaltijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel puym
26 december 2021

Heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josje
25 december 2021

Zó ontzettend lekker en warm en meer dan genoeg eten. Gado Gado en Indische rijsttafel. Een aanrader.

A.Visser
25 december 2021

Het was keurig op tijd en het eten was zoals gewoonlijk prima.

B.buhrer tavanier
24 december 2021

Er is gebeld dat de bestelling een kwartier later kwam i.v.m. de drukte. Was wel netjes.Goed geregeld.

S.C.M. Dijt
23 december 2021
Jackie
21 december 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk,goed warm en de kalender erbij die weer prachtig is!!

Anoniem
18 december 2021

Lekker en vers eten

Petra
17 december 2021

De bestelling kwam keurig op tijd. En het eten was heerlijk. Misschien een idee om in de app een mogelijkheid voor fooi te realiseren?? Omdat er al van te voren betaald wordt schiet dat er vaak bij in.

Ton van Heusden
15 december 2021
Anoniem
14 december 2021

Eten was lekker en super snel bezorgd. Alleen de bami goreng had wel iets meer groente mogen hebben.

Ben
13 december 2021

Het eten was er erg snel , en we hebben zins tijden niet zo lekker chinees gegeten , vooral de nasi speciaal was erg lekker ,dit is zeker voor herhaling vatbaar

Jos
13 december 2021