Avaliações de Mei Wah Amsterdam

Avaliações recentes

4.0
Bob
21 junho 2024

45 minuten na afgesproken tijd pas geleverd. Was nog wel lekker.

Henk
20 junho 2024

Twee uur !!! lang op mijn bestelling moeten wachten en als je hier dan over belt en informeert wordt je (op zn zachtst gezegd) nogal katterig en kortaf te woord gestaan. Verhouding tussen de prijs (erg hoog), kwaliteit (niet best : veel ui en groen, weinig vlees/kip) en de grootte van de porties (erg klein geworden) laten veel te wensen over. Ook miste ik een portie gebakken banaan (wel betaald). De bezorger was uiterst vriendelijk (kreeg als genoegdoening een portie kroepoek) maar voor de rest heb ik over mijn bestelling en de service geen goed woord over. Kortom... nooit meer !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Goudemont
19 junho 2024
Ina Honhoff
19 junho 2024
Jos
17 junho 2024

Weer de vertrouwde goede en warme kwaliteit!! Superrrrr

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tinie Pietersen
17 junho 2024
pverbart@gmail.com
16 junho 2024

Goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lenie
15 junho 2024

Zoals altijd: prima!

johan
14 junho 2024

vond smaakloos, droog. jaren vaste klant geweest. maar laatste keren was zo slecht. zonde van mijn geld

christina minke
13 junho 2024

ze waren bijna een half uur eerder dan dat er geplant stond maar het was weer heerlijk

Simon
13 junho 2024
RFM Lucker
12 junho 2024

had tijd aangegeven om 18.00 maar kwam pas 18.30 had middags al besteld

Danny Van Thijn
11 junho 2024

Dit is nu de 2de keer binnen een korte tijd,dat wij heel lang op ons eten moesten wachten,het eten was lauw. Met via internet bestellen mee ruim 1 1/2 uur,wij kregen door om 18.40u dat het onderweywsx en kregen ons eten om 19.25u,en hoorde toen wij aan het bellen waren waar ons eten bleef de de bezorger het verkeerd had gedaan met de bestelling weg brengen had hij de verkeerde volgorde had gedaan,en het is jammer dat daar dan totaal geen reactie op komt van uw kant helaas.

cor
10 junho 2024

Zoals altijd uitstekende kwaliteit, bezorging was iets te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
9 junho 2024

Het eten zou om 17.30 uur bezorgd worden, maar kwam pas om 18 uur. Het eten was hierdoor koud geworden. Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Mei Wah, maar deze keer was ik helaas niet tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
9 junho 2024

Snelle bezorging. Het eten was lekker zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kaatje
9 junho 2024

Eten is heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rick
8 junho 2024
Amanda
4 junho 2024

Goed en smakelijk eten

joke kloprogge
2 junho 2024

Alles keurig geregeld en eten weer erg lekker en heet

Linda
1 junho 2024
J,
30 maio 2024
Sergej
28 maio 2024

Lekker, snel geleverd

Braam
27 maio 2024

Onze loempia's waren met gaten en of verbrand. De chinese tomaten soep had weinig smaak. De inhoud was goed en voldoende.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E.D
26 maio 2024
Jacqueline
26 maio 2024

Was weer overheerlijk!!! Jullie zijn voor mij de allerbeste in Amsterdam Noord!!!

Hans
25 maio 2024

Uitstekend eten, uitstekend verzorgd, uitstekend bezorgd

Wil Langenberg
22 maio 2024

Heerlijk gegeten

Hilde
22 maio 2024

Correct op tijd bezorgd en lekker

Henk van Doorn
21 maio 2024

alleen de sambal vergeten eten over heerlijk

Peter
21 maio 2024

Heerlijk gegeten.

Fct Van der meulen
20 maio 2024

Perfect en mooi op tijd gebracht

Michael Bruynse
20 maio 2024

Babi Pangang was niet mals. Saté saus veel te zoet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kors
18 maio 2024
Jolande
18 maio 2024

Zoals altijd lekker eten en een vriendelijke bezorger.

Frank
18 maio 2024

was weer erg lekker

evelyn
17 maio 2024

heel grote porties, exact wat je verwacht

A.Visser
13 maio 2024

Jammer 1uur te laat bezorgd 😦

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Billy
13 maio 2024

Maaltijd werd keurig op tijd bezorgd was goed warm en heerlijk van smaak.

E.D
12 maio 2024
Han van Kooten
12 maio 2024
Bert Theijssen
11 maio 2024

Alles top

R. Jansen
10 maio 2024

In de middag besteld (wat natuurlijk verstandig is) en extreem snel bezorgd. Top.

Kors
9 maio 2024

Dank voor het eten ...lekker!

HC Wiersema
8 maio 2024

mooi op tijd en zeer smakelijk

Maudy
6 maio 2024

Voor de maandag duurden het een beetje lang vond ik. 60 min wachten voor dat het bezorgd werd. Beetje jammer.

Bastiaan
6 maio 2024

Super lekker en vriendelijk net zoals altijd! 👌😃☀️

Simon
4 maio 2024
Carla
4 maio 2024
Aria en Peter
2 maio 2024

Heerlijk knapperige goed hete loempia. De ossenhaas in ketjap was zo heerlijk mals goed en heet. We hebben genoten.

joke kloprogge
30 abril 2024
Henk van Lubeck
29 abril 2024

Beoordeling zegt genoeg: kan niet beter!

Carla
26 abril 2024

Zoals altijd een prima maaltijd thuis bezorgd

Annemarie Schokker
24 abril 2024

Ik vond het jammer dat de loempia niet goed was gebakken en lauw waren! Verder was het heerlijk

Goudemont
23 abril 2024
Petra
21 abril 2024

Super fijne zaak drie rijstwafels besteld wouden we nog extra wat bami rijst en nasi bij Kregen we van d baas zelf Ook super snelle bediening en alles goed warm Top bedankt ervoor 👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E.D
21 abril 2024

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
21 abril 2024

Altijd uitstekend eten en vriendelijke bezorgers, in een woord gewoon geweldig.

Bastiaan
21 abril 2024

Super lekker! 😃👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ina Honhoff
18 abril 2024

Loempia was lekker. Ik had denk ik de verkeerde aangeklikt. Jammer. Vond het niet zo lekker. Normaal ben ik tevreden.

Wil langenberg
17 abril 2024

Smaakte heerlijk,en een snelle bezorging!

Simon
16 abril 2024
Jacqueline
15 abril 2024

Was weer heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Scarlet
15 abril 2024

Het eten was weer super lekker, we hebben genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kick
14 abril 2024

Bezorgd op juiste moment en het eten was super!

Yvonne
13 abril 2024

Het eten was weer verrukkelijk en goed heet. Vond het alleen wat flauw, maar wel met smaak opgegeten. Voor herhaling vatbaar. Groet, Yvonne

Don
11 abril 2024

Top!

Illze Beenken Prosee
9 abril 2024

Kroepoek was vergeten te leveren maar werd na tel contact 40 min later geleverd

Ilonca oud
9 abril 2024

Snel en heerlijk gegeten

R
9 abril 2024
Alwine
6 abril 2024

Het is heerlijk. Ik had die soep nodig omdat ik de griep hebt. Dank u wel

Petra verbart
5 abril 2024

Goed Kan altijd beter

Petra
4 abril 2024

Lekker als altijd!

Breukels
4 abril 2024
Bert Heijne
3 abril 2024

De eerste keer na corona tijdperk weer eens een goed maal van jullie gegeten, vooral de Nasi verrassend was weer voorzien van voldoende groente, ham ed. Ga zo door

Sylvia
2 abril 2024

Goedemorgen De heerlijke Loempia's waren heerlijk, alleen de Babi Pangang, het vlees was taai en het vlees was niet warm, was jammer, normaal altijd alles goed. groetjes Sylvia van Beek

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
29 março 2024

Lekker snel en goede prijs!

Sylvia Buhrer Tavanier
28 março 2024

De bezorger was vertraagd, maar heeft netjes gebeld dat hij later kwam

Ina Honhoff
27 março 2024

Was weer prima.

Goudemont
26 março 2024
Hacqueline
25 março 2024

Was weer heerlijk!!!! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adriaan Visser
25 março 2024

Het bestelde was prima warm en op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Spalling
25 março 2024

Nasi en Bami was weinig .Bezorging vijf uur besteld en pas om half acht bezorgd, dat was wel erg laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Potemans
25 março 2024

De bezorging kwam 40 minuten later dan aangekondigd eten was koud en het eten was ook niet zoals gewend zijn van mei wah. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.Vonk
25 março 2024

Heerlijk eten goede porties en een goede temperatuur, En de bezorging is goed en vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danko
24 março 2024

Zoals altijd super lekker en goed verpakt.

Bastiaan
23 março 2024

Super lekker zoals altijd! 😃👌👌

M Bultstra
23 março 2024

Alles was goed!!👍

Jessica
22 março 2024

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!!!

I Kooijman
21 março 2024

米粉很不错,但是鱼几乎没有吃到鱼的味道。面粉糊裹的太厚了。

Cor
20 março 2024

helaas meerdere keren gebeurt dat het eten niet echt heet is. ondanks dat het gemeld is bij de bestelling dat eerder besteld etennoet heel warm was. Niets gedaan met het vermelde.

Oud
19 março 2024

Heerlijk en nog warm

Steinbruckner
18 março 2024
Carla
17 março 2024

Prima service, op tijd afgeleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lizzy
17 março 2024

Het vlees van de Babi Pangang was niet zo mals als wij gewend zijn. Het heeft duidelijk langere bereidingstijd nodig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E.D
17 março 2024

Zoals altijd, heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
17 março 2024
Rick
13 março 2024

Was weer lekker!

Arnold Voogt
13 março 2024

Heerlijk gegeten, ik ga hier vaker bestellen.

M Bultstra
11 março 2024

Snel bezorgd en het eten was lekker en grote porties.. top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.