Beoordelingen van Mei Wah Amsterdam

Recente recensies van Mei Wah Amsterdam

4 sterren na 525 reviews

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling zou om kwart voor zes geleverd worden werd kwart voor zeven. zeer slordig. en zeer irritant. hebben zelf om half zeven moeten bellen.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, aardige bezorger en heerlijk eten niets op aan te merken

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk !! Maar helaas laat het op tijd bezorgen nog te wensen over 😟 Bestel al jaren bij jullie naar de afgelopen keren waren jullie min een half uur later met bezorgen !!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij 1 gerecht zat er, mijns inziens, te veel knoflookstukjes in.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, vriendelijke bezorger, lekker eten.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is voortreffelijk, helaas zou de bezorging beter kunnen. Had al vroeg in de middag bestelt voor bezorging om 18.15 werd ook allemaal keurig bevestigd om 17.25 kreeg ik bericht dat de bestelling onderweg is, rijkelijk vroeg naar mijn mening maar goed, en dan word het pas om 18.40 afgeleverd en uiteraard alles lauw. Erg jammer dit...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was iets minder dan vorige keer saus te dun misschien een andere kok bezorger heel aardig maar wist mijn adres niet zo goed waardoor ik om 10 voor half 9 een mail kreeg onderweg maar pas om 10 voor 9 aanbelde voor de rest oke

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier wel vaker, omdat het lekker is. Maar het saus mag iets minder zijn.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op tijd bezorgd en goed warm. Goed op smaak, kortom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, warm en op tijd gebracht

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht het was koud

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed nooit geen klachten

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de geboden kwaliteit geven wij 5 steren en voor de bezorging eveneens 5 steren. Het was weer top een kleine kanttekening bij de babi pangang kan iets meer saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk loempia's met kip goed gevuld en knapperig gebakken, zeker een aanrader, De kip sate was goed en goede portie alleen de satesaus is erg vlak van smaak het kon kruidiger en pittiger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IK HEB MIJN BESTELLING - NIET - JUIST GEREGEN. IK BELDE EN ER WERD OPGEHANGEN....+++ DIT = GEEN SERVICE ----- JULLIE SEVICE IS S.L.E.C.H.T

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit aangekomen

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling via de website werd perfect uitgevoerd en de bestelde maaltijd was stipt op tijd en was perfect van smaak kortom wij raden Mei Wah aan!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 1/2 na bestelling, onder vermelding van zo spoedig mogelijk, vond ik wat lang. Pangsit waren gefrituurde blaadjes zonder vulling o.i.d. en erg dik en hard; niet lekker.. Er zat n loempia bij mijn bestelling, die ik niet had besteld, deze droop in t vet, papieren zakje droop ook in t vet; Niet gegeten dus. Fo nam was droog waar geen spek zat, de spek gaf t smaak, rest niet gegeten.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als bezorgtijd had ik 18.00 uur opgegeven, om 18.20 werd het geleverd. Onze bestelling bestond uit 2 tassen, er werd door de bezorger 1 tas afgegeven. Na bellen werd de andere tas binnen 5 minuten gebracht. Het eten was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia was opgebakken waardoor hij taai was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen heeft iets langer geduurd maar het eten heeft het goed gemaakt. Wat was het weer genieten

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip bij de nassi Ramas was taai en hard en er zat weinig groenten bij. En het eitje kon je gebruiken als frisbee,dus helaas geen succes en ik ben dit niet gewend van mei wah Vriendelijke groet, josien.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de bestelling om 18.30 besteld en wij hebben om 19.00 uur gebeld en v.v. het antwoord was dat de bezorger onderweg was en om 19.15 kwam eindelijk de bestelling.Dat was dus veel te laat

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en nog goed warm.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd er bleek 1 soep te weinig geleverd en die werd met excuses snel gebracht super service zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk als altijd.....

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op deze maandag met de kinderen en kleinkinderen "getest"of Mei Wah op afstand ons zou kunnen verwennen met de door ons bestelde producten........wij denken dat hier een vervolg op gaat komen.....prima.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel maar het was goed

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK GEGETEN, WAS MOOI OP TIJD!! GOED VERZORGD !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Algemeen: goed. Bijzonderheden: De bezorging was ruim binnen de tijd! Bij eten de kanttekening dat er lap varkensvlees was bij de bestelde vegetarische nasi goreng.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de champignonsoep heerlijk en de foe jong hai ook heerlijk lekker gegeten

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te zout, maar verder heerlijk gegeten.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami ramas viel tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier later geleverd dan afgesproken

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang viel tegen echt niet wat we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachtend op de bezorger zag ik een grijze bestelwagen in onze straat stoppen. Chauffeur stapte uit met een witte plastic tas en liep naar een woning. Kon niet zien welk huis. Kort daarna stapte hij weer in, nog steeds met de plastic tas en reed weg. Daarna ging de telefoon. Het was de chauffeur van de grijze auto. Dochter nam oop en gaf telefoon aan mij. Gevraag werd waar wij woonden. Ik gaf het huisnumnmer (nr 44). Maar daar ben ik net geweest, zei hij. Hij zei dat een ouwe man deed oopen en zei dat het eten niet voor hem was, Gelukkig maar want de "ouwe man" is een bejaarde buurman die op nr 41 woont eneen beetje verward is. Hij had voor hetzelfde geld het eten ook kunnne aanpakken en de bezorger hartelijk danken voor die verrassing. maar dat deed ie geluikkig niet anders hadden we later een ja.nee conflict met de bezorger over de bezoring gehad, Ik snap niet dat de chauffeer daarna niet heeft gecheckt of ie wel bij het juiste huisnummer had aangebeld maar in plaats daarvan wegreed

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel bij mei-wah al vanaf het begin dat zij bestaan, en ik ben nog nooit teleurgesteld. In het begin ging ik met mijn vader altijd ophalen en toen moest je nog je eigen pannetjes meenemen dus je kan wel spreken van een trouwe klant. H.G. Josien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was precies op tijd en erg lekker

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was te eten maar niet knapperig en te droog vlees

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer als je vegatarische loempia besteld je die niet krijgt maar met heel veel vlees erin

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service van Meiwah is perfect de bezorging op vooraf gesproken tijd is geweldig de kwaliteit van de bestelde maaltijd was groots.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid lekker vers allemaal

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed en de kwaliteit prima

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect 👍

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed en ik was verbaas dat het eten op Ryder kwam

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen eenvoudig - bezorging zelfs sneller dan verwacht. Eten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker ‼️ Hartelijke groet Josien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf gehaald

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk - goede kwaliteit van de gerechten !!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd Heerlijk volle bakjes met echt lekker etrn

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en er was ruim voldoende voor 4 personen. WE waren echt verrast door het aantal verschillende gerechten.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babipangang met nasi Ossehaas in ketjapsaus met bami Verrukkelijk, het vlees was mals, de sauzen heerlijk, de juiste smaken, heerlijke champignons in de ketjap saus Bezorgtijd snel Kortom zeker voor herhaling vatbaar

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten goed verpakt

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom altijd speciaal voor de overheerlijke wantansoep.was nu echt iets mis gegaan, de soep was niet lekker! Smaakte heel zoet, denk een heel verkeerde bouillon. Erg jammer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op afgesproken tijd en zeer vriendelijke bezorger en keurig coronaproof bezorgd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eten werd verkeerd bezorgd! Op een andere adres ! Gelukkig heb die persoon het na mij gebracht anders had ik geen eten . Bezorging mag echt beter worden uitgevoerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en snel bezorgd. Erg lekkere sate ajam.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pangang saus was anders vond ik wat minder

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd, goed warm en een heerlijke maaltijd, goed verzorgd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Fout in de bestelling werd snel opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is op tijd gekomen en ook op de goede temperatuur. Het gerecht wat we hebben besteld was ook lekker..

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat het eten weer koud was ik hoop dat het de volgend keer beter is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en nette bezorger en precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maaltijden werden keurig op tijd bezorgd en nog goed warm. Als er zes sterren hadden gestaan had ik die ook gegeven, dus nu dikke vijf sterren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde werd snel bezorgd. De kwaliteit was prima.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze vaste chinese restaurant. Altijd vriendelijk en heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak een zak extra bestelde pittige kroepoek. De pangsit had geen vlees erin en de babi pangang was lauw. We hebben de hofje avond geprobeerd te bellen maar kregen continue een in gesprek toon. Volgende dag in de namiddag pas contact kunnen krijgen. Moeten de volgende keer een duurdere pangsit bestellen want daar zit wel vlees in. We gaan hier dus niet meer bestellen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelde kroepoek werd niet geleverd Heel jammer.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is echt op tijd, geweldig. Het eten smaakte heerlijk zoals altijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk heerlijk gegeten. Contactloze bezorging ging perfect en was keurig op tijd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vindt het jammer dat het niet echt warm was maar verder was het goed

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam aan in doosjes die scheef verpakt waren waardoor veel saus was gelekt en het dus een zootje was. Het was ook wel eens lekkerder geweest...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bekende kwaliteit van de gerechten netjes op tijd gebracht op mn vaders verjaardag!!! Dank voor het heerlijke etentje!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker eten bij Mei Wah.....

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs / kwaliteit verhouding Kom hier zeker vaker bestellen

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia teveel tauge en weinig kip het eten was lekker

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.. heerlijk

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is alleen jammer dat het koud was maar verder was het eten goed

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm bij aankomst, en is snel bezorgt

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipfilet in hete curry verpest door veels te veel ananas smaak was zoet en helemaal niet pittig erg jammer was niet wat ik er van verwacht had De babipangang was wel lekker

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd en snel

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk zoals altijd. Bedankt

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Aanrader!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, zoals altijd!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd netjes tot de deur gebracht. En was prima verzorgd. Aan de speciale vraag werd super voldaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was keurig verzorgd ondanks alle problemen met de thuisbezorgd side.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en zoals gebruikelijk heel smakelijk en goed verzorgt en warm

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging van het eten. Was slecht! alle, saus was in het tasje gelopen zeker omgevallen tijdens het rijden omdat de bakjes zo vol waren gepropt.het eten was goed daarom krijgt MEI WAW 4 sterren en 1 ster voor de bezorging.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super, snel, warm en lekker!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd super. Maar als je 's middags besteld om het eten om 19:00u bezorgd te krijgen moet dat toch lukken. Kreeg om 19:00u wel keurig een telefoontje dat het druk was op de weg en 't eten 20 minuten later zou zijn. Ik woon bij 't goed bereikbare mosveld. Dus klonk meer als 'n excuus. De chauffeur was er om 19:30. Deze gaf aan dat hij 't eten laat had gekregen. Wat logischer klonk. Eten was zeker wachten waard!!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Het eten was wat later dan gepland. Maar hier werd keurig over gebeld. Geen enkel probleem dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten, conform afspraak optijd bezorgd.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 1530 uur al besteld voor 1830 uur. Vervolgens om 19 uur gaan bellen want het was er nog niet, het was onderweg.... heeft toen nog een half uur geduurd. Eenmaal bezorgd bleek dat er toch champignons bij een gerecht zat terwijl dit aangegeven was, stond ook vermeld op de bon. Uiteraard gebeld met klacht: het was erg druk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd en het eten was heerlijk

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd, alles goed op smaak en heet. For Nam was heerlijk, zoals hij hoort te zijn, is wel eens anders geweest. Nu, alles perfect

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk gegeten.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, behalve de haaienvinnensoep, die was mierzoet.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd bestel ik.bij dit restaurant. Super snel.bezorgd en altijd smaakvol.en VEEL.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was om 17.30 besteld en werd om 19.30 bezorgd. Schande

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en warm.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, helaas was de bami bijna koud.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren dit keer wat laat met bestellen dan normaal. Besteld Babi pangang, deze was heerlijk de Ossehaas mals, de kip Kerry zalig en de Cha sui voortreffelijk en goed warm. We konden het zo opdienen, Bedankt, en een ieder een gezond 2020. Gr. CoFr.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten,.dikke pluim Volgende keer bestel ik weer bij jullie 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lang op de bestelling gewacht. Eten was nog warm. En het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daar waar het normaal goed is was het dit keer slecht. Bij de babi pangang zat heel weinig tot geen saus, de Tip pan Mei Wah en de bami bij beide hoofdgerechten van vreselijk zout. Bij openmaken van de tas bleek dat de saus van de Tip pan mei wah grotendeels in de papierenverpakking was gelopen, het was een grote natte kliederbende. De bezorging was wel gewoon vlot.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op de aangegeven tijd. Heerlijk gegeten.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk grote porties prijs / hoeveelheid is zeker goed afgestemd

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Zo als altijd goed.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde maaltijd voldeed aan alle wensen. De tussentijdsemail/info word oprijs gesteld De bezorging was punctueel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed alleen de bakjes hadden erg gelekt dus het tasje was erg nat

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker, dus goed natuurlijk

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en op tijd top

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, maar 20 minuten te laat(wel netjes gebeld) en 2 artikelen misten (wel weer snel nagebracht)

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pang sit was niet lekker

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk gegeten.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30 kreeg ik de mail dat de bestelling onderweg was. Om 18.15 werd deze bezorgd. Dat is verwarrend en onprettig.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker zoals altijd .heel aardige bezorger .

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur later dan de opgegeven tijd.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd en het was weer heerlijk

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, superlekker eten.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geregeld door Mv.lu

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst en bami was niet goed warm

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang . Ze waren 40 minuten te laat

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten tijdig besteld en is ook tijdig gebracht. Was ook goed warm. Bezorging was vlot en vriendelijk. Daging Roedjak besteld, vlees was heerlijk mals en zacht in een lekkere saus, niet te pittig. Daarbij ook cha sui, ook dat vlees was lekker zacht, ben zeer tevreden. Tot volgende keer maar weer. Groet CoFr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, was ook keurig op tijd.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is prima, het smaakt goed dus een topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel bezorgd!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit keer 25 min later dan geplande tijd

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlees te hard gebakken met harde randen. moeilijk te eten, zo ben ik dat niet gewend.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de bezorging snel was, helaas was ik niet op tijd maar kon hij gelukkig bij mijn buren achterlaten. Bedankt voor de goede service

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site gaf aan dat we een uur moesten wachten op het eten na een half was het eten er al. Super! En het was ook nog is goed warm. Wij hebben heerlijk gegeten.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel lang . En wou alleen mijn bami zonder vlees . Niet mijn bami en nasi . Maar voor de rest was het wel lekker eten .

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed eten voor het geld! Het vlees kerrie bij bami was heerlijk, kip in de zoete saus iets minder, maar dat heeft te maken persoonlijke smaak.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten en de bezorging is prima. Alleen jammer dat de bestelde loempia kip bijna altijd slap is geworden. Het is natuurlijk lekkerder als hij gewoon krokant is.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en warm bezorgd ruim binnen de tijd...top

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Voor het eerst de loempiaatjes besteld en dat zijn echte aanraders! Lekkere vulling! Saté was heerlijk en mijn favoriet ; garnalen met champignons zoals altijd perfect.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen duurt het heel lang eer ze het bezorgen, ruim 45 minuten na afgesproken tijd. Kregen wel kroepoek erbij ter compensatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten prima service afgehaald

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat . Eten was oké . Was vorige keer beter.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes waren slordig gevuld, er zat eten aan de buitenkant en onder de rand van het deksel. Het bakje met groenten, vlees en saus was niet goed gesloten waardoor alles was gelekt en vies nat was

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en smakelijk. Tijdig besteld en op tijd geleverd! Bezorging zeer vriendelijk. Prima, ga door zo! Groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was om 17:30 besteld kwam om 17:45

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd echter zat er een verkeerd gerecht bij de bestelling dat ik niet had besteld. Wat ik wel had besteld ontbrak. Ik heb dat maar zo gelaten maar erg slordig is het wel. Voortaan toch maar even nakijken of de bestelling goed de deur uit gaat naar de klant.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en knapperige groenten.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima Verzorging.ook orima

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd i.p.v. de door ons bestelde kroepoek een bakje kippensoep bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorg en lekker,snelle service

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte levering. Heerlijk gegeten.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het bestelde voldeed aan mijn verwachting, jammer dat de soep wat aan de koude kant was, maar met wat opwarmen was ook deze heerlijk

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, Werd 5 min. voor de afgesproken tijd bezorgd. Maaltijden waren goed warm en smakelijk. Bezorging uiterst beleefd. Prima niets te klagen, ga door zo!!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, snelle bezorging.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed heet prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was super lekker zoals altijd .en snel bezorgd aardige man ook die kwam bezorgen .we hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 5 besteld, 10 voor half 7 bezorgd. Ik snap dat het op een zondag is, maar kom op.......Het eten was in ieder geval wel erg lekker, dus dat maakt een hoop goed. Probeer wat aan de bezorging te doen, dan zal ik zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed op smaak, snel bezorgd en goed warm

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk heerlijk en gemakkelijk bij onverwacht bezoek.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd eten, binnen de gestelde tijd afgeleverd door een zeer vriendelijke medewerker. Absolute aanrader dit restaurant.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top en voor de prijs ook veel en lekker 😋

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende Chinees en Indonesische rijsttafel. Vele heerlijke gerechten. Een heerlijke verjaardags maal.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima als je een wens hebt kun je het gewoon vragen. wij hebben altijd bv. de saus apart. Wij bestellen hier vaak dus is het goed, ik vraag me alleen af als je besteld staat er ergens een vakje kortingscode toevoegen . Nou wil ik wel eens weten hoe je daaraan kom :)

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke chinees olv Mv.lu....

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia was volgepropt met taugé en ham, geen groenten en geen smaak en te donker gebakken. In de bami zaten misschien 3 snippers prei verder niets, smaakloos! De mihoen was gevuld met groenten en we paar garnalen dit was 't enige gerecht dat voldeed en zoals wij Chinees eten kennen wanneer we het bestellen. Er wordt gevraagd of Mei Wah contact met mij mag opnemen. Mei Wah mag dit en kan mij 't beste mailen en hopelijk spreek ik iemand die echt openstaat voor feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, veel en goedkoop !!!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op tijd Eten goed warm 5 sterren en een terugkomende klant 👌🏾👌🏾

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en lekker. Alleen jammer dat de bestelling verkeerd was overgenomen. De nasi zonder vlees in plaats van de bami.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

ik heb lekker gegeten!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens een keer Fo nam besteld en Cha siu, met een grote bak Bami. Fo nam was heerlijk knapperig en de Cha siu was fantastisch. Eten tijdig besteld, het werd 5 minuten te vroeg bezorgd, dit is echter geen bezwaar. Kortom lekker gegeten en het was goed warm, bezorging vriendelijk! Mei Wah, tot de volgende keer maar weer. Groet CoFr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, goed betaalbaar, snel bezorgd

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen ging makkelijk. Erg handig dat je kunt aangeven waar je mee betaald. Keurig op de aangegeven tijd aangeleverd en correcte bezorger.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed heb er nog geen klachten over behalve dat ik altijd saus apart bestel en af en toe gaat dat wel eens fout. En vandaag werd het te vroeg gebracht hahaha dit vond niemand erg

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd, eten goed van smaak. Alleen beker saus was voor de helft leeg gelopen in het tasje, wat het geheel nog al smerig aandeed. En te weinig saus natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd, niet stoppen met het restaurant !!!!!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgd dan gepland. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

loempia`s zoals altijd heerlijk krokant goed gevuld met kip taugé en ei. kip sate ook prima saus mag wat pittiger maar dat is onze smaak.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mihoen singapore was erg lekker. Ondanks een eerste melding dat het ruim een uur zou duren, was het eten er binnen 35minuten, super dus.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!!!!!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had vegetarische nasi besteld maar kreeg gewone nasi. De kroepoek had duidelijk klem gezeten en bestond uit kleine stukjes. Ik heb gebeld om door te geven dat ik via de mail de goede bestelling bevestigd had gekregen maar de levering fout was. Ik werd in eerste instantie niet geloofd, op de verkruimelde kroepoek werd helemaal niet ingegaan. Het eten was lekker en keurig op tijd maar bij klachten verwacht ik een andere reactie.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, vriendelijke beleefde bezorger. Eten smaakte heerlijk

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Beetje jammer, had vegetarisch saté besteld maar bij eten bleek een garnaal in te zitten!..... 😔 Erg teleurstellend, daar het te laat was om te bellen...

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten met het hele team

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten: Gado Gado. Pindasaus was van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten (1,5 uur) ondanks mailtje met melding dat bestelling onderweg was... duurde daarna nog een half uur. Loempia en tjap tjoy hadden weinig smaak en was meer taugé dan iets anders. Jammer, want voorheen wel heerlijk gegeten hier!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer heerlijk eten, snel bezorgd!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn wij altijd zeer tevreden over het eten van Mei Wah. Dit keer bestelden we Nasi Rames. Het was een natte bak van smaken die samen waren gekomen. Moeilijk te onderscheiden wat we aan het eten waren. Gelukkig hadden we nog wat soep en loempia’s besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten en goede service

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als van ouds. Heerlijk gegeten. Alleen weer voor de 2 e keer sambal vergeten per gerecht.1 potje is niet genoeg voor een gerecht voor 2 personen.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruime keus, op tijd klaar en heerlijk gegeten!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top zoals vanouds

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Krokante babi pangang. Snel bezorgd.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten rijsttafel besteld 4 personen met zn 6 en gegeten. 9.5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben tevreden over de kwaliteit, de bezorging is ook perfect, dus wat kan men nog beter wensen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het waas niet vandaag wat ik gewend was. de fonam was verbrand .

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker, ga zo door !

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fo nan was heel erg vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het voedsel was goed en lekker. Alleen de pansit viel een beetje tegen. Er zat geen vlees in

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vlug en de persoon die het bracht was heel beleefd. De bestelling was zoals we het hadden besteld via het internet. Het bestellen ging heel eenvoudig en zonder problemen. Wat we ontvingen was heerlijk en meer dan genoeg voor ons tweeën. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen. Goed en lekker eten tegen een zeer redelijke prijs. "Keep up the good work Mei Wah".

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt niet lekker, is wel eens lekkerder geweest.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en prima op tijd bezorgd!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet lekker, vrijwel alles was zonder smaak. Chap choi was glibberig. Bami was saai en iets te lang gekookt. Pangsit Goreng heel vet. Alles was wel lekker warm en goede porties. Advies, gebruik meer verse kruiden en alles minder lang koken. Dat zou een groot verschil maken denk ik. Veel succes.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst viel het tegen. Nasi Goring Compleet zat geen enkele groente bij. Saat wel in het menu. Vegetarische loempia zal bijna alleen taugé in. Bakje met groente voor de helft uit champignons. Verder bestel ik online met een afhaaltijd, Als ik op die tijdj kom wordt het bonnetje aan de keuken gegeven. Sta je alsnog lang te wachten. Waarom dan online bestellen. Dit kan beter...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. De maaltijden waren goed warm en heerlijk gegeten.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed , zoals te verwachten was

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was goed. Het bakje met rundvlees was met saus apart, dan wordt het vlees echter gauw heel droog. Ik had allerlei kleine loempiaatjes besteld, zou lekkerder zijn als het in een doosje geleverd zou worden, evenals de gebakken banaan. Dat kleeft altijd erg aan het zakje. En, de satesaus bij de ajam pangang was erg pittig, terwijl de gewone satesaus erlekker zoet was.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aantal garnalen vond ik tegen vallen 2 stuks erg weinig volgende keer neem ik toch weer Mihoen garnalen

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak . Maar Deze keer eten kwam koud aan . Jammer.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer , 1 min puntje dit x en dat was de late bezorging maar de aardige bezorger bood meteen zijn excuses aan . Dir was ook pas de eerste x dus helemaal niet erg

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik een vegetarisch groente-gerecht bestel, dan verwacht ik er GEEN nasi met vlees bij als bijgerecht! 80 procent van het gerecht bestond uit dikke lappen Tahoe ipv groente! Vroeger was het beter, nu niet meer.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten te koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdig besteld, lekker gegeten was zeer smakelijk, maar kwam ruim een half uurtje na de afgesproken tijd. Bezorger verontschuldigde zich daar voor. Voor de rest prima, we blijven kritisch!,

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgt.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel snel bezorgd ver binnen de gestelde tijd

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was op tijd en goed warm. Bezorging ok!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten maar wel tijdig besteld, het eten kwam ietsje vroeger als afgesproken!! Was niet erg. Maar was goed warm!! Bezorging was vriendelijk en beleefd!! Zeer tevreden, tot de volgende keer!! Gr. CoFr.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben tevreden over de kwaliteit van de bestellingen

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen kroepoek bij de bestelling,maar deze was wel betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat wij na een uur contact hadden gehad met jullie werd ons verteld dat het erg druk was en excuses gemaakt , alle begrip daarvoor maar er werd ons ook gezegd dat het eten inmiddels onderweg was .Daarna hebben wij nog eens 3 kwartier op ons eten moeten wachten dus uiteindelijk 1.45 uur !! Helaas was het eten ook nog eens niet warm en viel het deze keer erg tegen. Normaal zijn wij altijd zeer tevreden over het eten van MeiWah alleen deze keer iets minder! Jammer maar de volgende keer hopelijk beter. Vriendelijke groet familie Ruder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang, meer dan 1,5 uur Verkeerde loempia met tufu ipv kip Dus zeker niet tevreden

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia viel tegen. Tsjap Tsjoi en Babi Pangang waren lekker. Bij bestellen van twee hoofdgerechten verwacht ik wel twee bakjes rijst. Kreeg er maar één.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1/2 uur te laat bezord

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,eten was er na 45 min en was heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar de bezorging duurde langer dan een uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voor afgesproken tijd geleverd. Alles as nog heet. Altijd smakelijk eten fan Mei Wah. Prima.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling kwam een uur te laat, Ze konden niet bellen omdat de telefoon er uit lag, maar er was vast wel een gsm aanwezig. Hadden ondertussen een patatje gegeten en moet het eten voor vandaag opwarmen.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ok

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn snel en passen je eten ook aan naar wens zoals bij mij geen prei in het eten

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekker eten zeg! We gaan hier zeker nog eens bestellen. Erg fijn ook dat er een ruim aanbod van vegetarische opties is.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wel lang op onze bestelling wachten, maar het eten was prima.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en lekker eten

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de site gedaan. Was exact op de gewenste tijd klaar bij het ophalen. De bereiding en smaak was dik in orde. Wij hadden een combinatiegerecht Babi Pangang/Foeyonghai. Daar zat tot onze verrassing twee saté bij. Gratis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel voor een zondag, bezorger had wel de boel schuin gehouden(en gaf het ook zo aan), niet zo handig. Verder goed qua, porties, prijs en kwaliteit: heel fijn chin ind spec rest :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten; goed van kwaliteit en smaak. De porties zijn ruim. Eten werd zeer snel bezorgd

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed eten en een fijne bezorger altijd vriendelijk

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hardstikke lekker en snel geleverc!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten,en goed op tijd gebracht

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten tijdig besteld, was nagenoeg op tijd. Vriendelijke bezorging, aardige man! Het was heerlijk en smakelijk! Bovendien goed warm. Wij zijn tevreden, tot volgende keer maar weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kwartier later dan verzocht maar wel met een keurig telefoontje om mij daarvan op de hoogte te brengen + kroepoek van de zaak.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eeten voor een goede prijs. De beste Chinees van omstreken

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij moesten een uur wachten op de bestelling,dit stond ook netjes aangegeven in de mail. Eten was heet toen het bezorgd werd! Wij hebben heerlijk gegeten net als altijd.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was perfect in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, goed eten

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm ,op tijd bezorgd en uitstekend eten. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groente waren te doorgekookt en zacht daardoor. Veel saus zat in de bodem van de zak omdat het niet goed ingepakt was.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer alles zeer slecht is er soms een andere kok?

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was ok

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en lekker warm! Bestelling was wat verlaat, keurig netjes opgebeld en gezegd dat het wat later werd. Netjes afgehandeld, tevreden!!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is dat het eten zo lekker is, maar een uur en twintig minuten moeten wachten op de bestelling (voor 2 Personen) , is niet echt een feest. Vooral niet als er al om 1925 een bericht wordt verstuurd dat de bezorger onderweg is, maar dat wanneer je belt om 1950 uur, blijkt dat deze nog niet is vertrokken. Uiteindelijk om 2005 bezorgd, terwijl het om 1845 was besteld. Dit weerhoudt mij om nog een keer te bestellen, maar dan dus gewoon weer naar de afhaal te gaan. In dit geval was dat fysiek niet mogelijk, jammer dat het dan zo lang duurt.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al een aantal keer hetzelfde te hebben besteld werd deze bestelling €0.50 extra gerekend omdat ik de saus apart wou van de Babi pangang. Bij hoog en laag werd beweerd dat dit altijd zo was, nou niet dus

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Slechte ervaring. Een uur(!) later dan afgesproken was de bestelling klaar. 2x gevraagd of de bestelling in orde was. Werd bevestigend geantwoord. Thuisgekomen bleek bestelling toch incompleet te zijn. Gebeld met Meiwah en ontbrekende eten kon worden opgehaald. Helaas was eetlust al vergaan. Geen MeiWah meer voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was de eerste keer dat U bij mij bezorgd heeft,ging snel en wij hebben zitten smullen.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima, ik ben blij met dit restaurant.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten tijdig besteld was heerlijk, goed warm en netjes op tijd.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal goed weer

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer eten besteld en alle drie de keren miste er iets.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en lekker warm. Ook mooi op tijd. We zijn dik te vreden. Tot de volgende keer maar weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ! Goede kwaliteit! Goede berichtgeving via mail en aardige bezorging!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered at 16.35 and got information that it will be at 17.30 at my place but the delivery came at 17.55 The food was ok but not hot... it was warm...

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te koud

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is op de afgesproken tijd bezorgt. Het eten was erg lekker en ruim voldoende.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPERRRR Heerlijk gegeten

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet meer de smaak en kwaliteit die wij gewend zijn en bezorging langer dan een uur op doordeweekse avond. Ook missende ingrediënten. Na eerdere goede ervaringen nu erg teleurgesteld

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld het eten kwam later maar er werd netjes gebeld waarom er vertraging met bezorgen was. Het eten is heerlijk. Overgestapt van een andere thuisbezorgd chinees. Had ik veel eerder moeten doen....

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlug gebracht maar mag wel iets warmer. eten was goed

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Maar de bezorging was belabberd. Volgens de status om 17.34 was de bestelling onderweg. Ik zou het eten om 18.00 krijgen. Uiteindelijk werd het 18.35. Beetje jammer. De bezorger zei dat het heel druk was, en dat hij 10 bestellingen bij zich had. Dus misschien een idee om meer bezorgers rond die tijd in te zetten of een bericht te sturen dat het eten later bezorgd wordt.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mie hoen iets te gaar babi pangan heb ik ook wel eens beter gehad, is er een andere kok?

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vooral de tomatensoep!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Één uur en drie kwartier (105 minuten) moeten wachten op eten! En dat is niet de eerste keer. Schandalig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben wat gewend qua pittig eten maar zo heet als deze kip-kerrie was heb ik nog niet eerder meegemaakt. Durf hem ook niet weer te bestellen nochtans de smaak prima was.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam na 2 uur. Eten was koud. Had zak scheef gehouden sauce was helemaal in de plastic zak. Waardeloos

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten kwaliteit was top. 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm. Was tegen koud aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinees in Amsterdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 soep besteld 1 soep gehad, 2e soep naderhand gebracht mini loempiaatjes koud!!!!! wij dachten wij proberen het nog een keer, nu zeggen verlopig even niet!!!!

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers eten en snelle bezorging!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima ( zelf opgewarmd) helaas werd het een half uur (16.45) eerder bezorgd dan was gevraagd. Bezorgtijd: 17:15. Bezorger was vriendelijk en bood excuus aan omdat er niet goed gekeken was naar de bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was meer dan een halfuur later dan was aangegeven

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had gevraagd om een beker tausi sauce, en een nieuwe kalender , tausi sauce zat er niet bij en ook geen kalende, kalender stond wel wel op de bon dus jammer, de miehoen garnalen was wat minder van smaak dit keer, maar ja kan gebeuren voor de rest wel tevreden.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en alles lekker wam en als gewoonlijk was het eten van goede kwaliteit

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed, en netjes op tijd bezorgd. Prima Chinees!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, Ruim van te voren besteld, was precies op de afgesproken tijd. Het eten was goed warm en uitstekend van smaak, lekker gegeten!!!!!! Tot de volgende keer maar weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was binnen de tijd geleverd, goed verpakt, warm en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, bezorgtijd is prima, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was rijkelijk te laat en ik kreeg geen kroepoek (had ik wel voor betaald) want die had hij waarschijnlijk onderweg opgegeten omdat het zo lang duurde. Kwaliteit was ok, niet om over naar huis te schrijven.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet. Eten zoals altijd prima. Eigenlijk 5 sterren. Toch vier omdat het nog niet klaar stond op de gevraagde tijd. Was op zondag en erg druk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk eten

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bezoek en daarom besteld maar helaas was de bami bijna koud! Echt heel jammer! De kwaliteit en bezorging was prima.

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de loempia was erg lekker, de nasi rijst en de sate ajam helaas niet. De nasi rijst was te ver doorgekookt en de sate ajam was erg veel saus en ook niet lekker op smaak. Volgende keer proberen we een ander gerecht. de bezorging was goed!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er kwam om 18:00 een bericht dat de bestelling onderweg is. het is 5 minuten bij ons vandaan per fiets om 18.30 nog niets ontvangen , gebeld en 5 minuten later kwam het dan toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, goed heet. De bezorging was erg snel, binnen een half uur. Super

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed van smaak en erg vers en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi ramas special is mij iets tegen gevallen. Alles zat in een bakje. Ook had ik wat kroepoek verwacht. De smaak is perfect en de volgende keer bestel ik weer bij Mei Wah.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

tevreden. niet te zout en niet zo vet smakelijke hap

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed en vers

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, compleet en vooral goed warm. Royale portie. Dit was de eerste bestelling en het is zeer goed bevallen.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wordt lekker heet bezorgd,is goed van kwaliteit en ik ben heel tevreden!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer uitstekend, lekker warm en precies op tijd! Lekker gegeten!!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker heet,knapperig en goed van smaak. En goede hoeveelheid TOP!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben minder lang hoeven wachten dan aangegeven was; dat was heel fijn, want de aangegeven tijd was echt lang. Een van de gerechten bleek in een andere saus te zijn dan besteld (stond wel goed op de bon); jammer. Foe yong hai was niks bijzonder; andere gerechten (die ik zelf niet heb gegeten) waren mijn tafelgenoten wel enthousiast over. Behalve dan die kerriesaus (ipv ketjapsaus).

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en heerlijk eten!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, Peking eend voortreffelijk, Babi pangang en het stoofvlees heerlijk. Goed warm vriendelijke bezorger en keurig op tijd bezorgd!!! We blijven kritisch kijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede x anders en minder van kwaliteit als voorgaande keren. Jammer. Dit nodigt niet uit om het nog een x te gaan proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een erg onvriendelijke dame die de bestellingen opneemt. Eten is erg lekker!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kroepoek ontbrak

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht net alles eruit gekotst nooit meer voor mij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's smaakte fantastisch En de mihoen pangkang was helemaal geweldig

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was goed warm smaakte erg lekker, werd precies op afgesproken tijd bezorgd, bezorger was vriendelijk! Volgende keer zeker weer. We blijven natuurlijk kritisch.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgt lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer goed, Goede bezorging!!!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel smakelijk gegeten

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij Mei Wah afgehaald, nu laten bezorgen. Viel een beetje tegen; bezorging duurde namelijk een uur. Het eten was over het algemeen redelijk, sate was wel half rauw.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud, niet lekker en meer dan een uur moeten wachten

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was in orde en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel en het eten heeft goed gesmaakt!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren net thuis dat het bezorgt werd, dus bijna een kwartier te vroeg.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Groenten lekker knapperig, temperatuur goed, aardige bezorgers, lekkere gerechten. Tausi ossenhaas is een aanrader.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, jammer 6 uur besteld kwam tegen half 7

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na langer dan een uur wachten gebeld waar de bestelling bleef kreeg ik te horen dat er geen bestelling geplaatst was na overleg met de manager werd de bestelling alsnog geleverd behalve de kroepoek nooit meer meteen betalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is niet gekomen! Twee uur gewacht na de bevestiging van mijn online bestelling, uiteindelijk heb ik zelf gebeld - krijg ik te horen dat de stroom is uitgevallen, daroom kunnen ze niet koken. Kunnen ze toch netjes alle inkomende bestellingen blokkeren EN afbellen in dit geval?

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer en zeker niet de laatste alles was geweldig.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds een aantal weken gewoon slecht. De prijzen flink opgehoogd.. . 3 x de complete bestelling bij aflevering de kerriesaus gelekt met als argument ja joh alleen een btje lekkage vd saus. Keurig bij bestelling gemeld maar er wordt niets mee gedaan ... laatste keer dat ik hier heb besteld. Weer een klant weg..,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten goed warm En snelle bezorging. Dit word vast nog herhaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen goed en precies op tijd. . En eten behoorlijk warm.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig!!!!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pangsit was zonder vlees, was gewoon alleen deeg. Ik ben gewend dat er weinig vlees in zit, maar geen lijkt me bij deze geen optie.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom bestelling niet compleet. De bami miste. (Net als vorige keer) Werd na nog eens drie kwartier nageleverd.

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, en goed warm

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gegeten. Het eten mag bij bezorging wat warmer van temperatuur zijn.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd bezorgd, alleen jammer dat ik bami had besteld maar nasi kreeg, beetje slordig.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst hadden we de verkeerde bestelling gekregen (en te vroeg, zodat we onze gast moesten bellen op te schieten). Nadat we gebeld hadden was de bezorger er binnen een kwartier met de juiste bestelling en we mochten alles houden! Dus fouten kunnen gebeuren - het was ook erg druk - maar de service is prima, de mensen zijn ook erg aardig! En het eten smaakte goed!

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had gevraagd om er Tau Sie sauce bij te leveren maar zat er dus niet bij, was dus best wel wat teleurgesteld

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang voordat het eten bezorgd werd. Een uur maar kwaliteit van eten was Zoals altijd geweldig!!!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen,bezorging was correct,maar eten niet.Vroeg om bami en kreeg mihoen,pangsit was keihard en vulling was niet te proeven.Jammer,zal hier ook niet meer bestellen.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker,goed warm,en snel bezorgd Dus prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten Ook bezorging zeer correct Echter was de bestelling niet compleet kroepoek bij besteld echter die dus niet ontvangen maar wel betaald

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , goed warm en als altijd smaakvol

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as always!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag alle bestellingen keurig op tijd en heerlijk warm. Ik heb lekker gegeten. Super service. Bedankt. Volgende keer ga ik zeker weer bestellen bij MeiWah

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom hier sinds de opening . Vandaag voor het eerst per computer besteld . Ging perfect en heel lekker en goed warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd . Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en warm, en snel bezorgd

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en veel sneller bezorgt dan aangegeven heel fijn!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg om keurig een bericht hoe laat het eten verwacht werd. En het eten was heerlijk warm. Prima. De soep was zoals het hoorde. Super! De rest was ook heel goed warm. En lekker. Bedankt!

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote nasi besteld en betaald, kleine bak bami gekregen, maar wachten had geen zin anders alles koud

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vlot werd het eten bezorgd. Prima. De soep was niet erg warm meer. De vorige keer was het echt super. Deze keer minder warm. De gebakken bananen waren heel erg vet. De olie droop als je er in hapte. De rest van de bestelling was prima. Ik zou het eigenlijk ook niet anders verwachten van Mei Wah. Dus deze keer was de kwaliteit ietsje minder. Volgende beter dan! Maar de bezorgtijd was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb het op internet besteld kon het op 18.20 ophalen was precies op tijd en het eten was uit stekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld!!!!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de buitenkant van de loempia erg slap niet lekker knapperig. verder was het OK

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Bezorging ook prima.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 18.00 de bezorging gevraagd maar kregen helaas 19.00 bezorgd. De bezorger was netjes en beleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima deze keer

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker en werd keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer een uur gewacht op het eten, maar dit was zeker de moeite waard. Vegetarische bami was top, kip met cashewnoten en kip met oestersaus beide erg smakelijk. Zeker een aanrader.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip beetje droog helaas

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een groot minpunt was dat bij de Bami Goreng extra speciaal GEEN 1/4 kip en 2 soorten rundvlees zat maar een ei. De saté ajam was niet van kip maar van kalkoen o.i.d. Mei Wah jammer. Pluspunt was dat er, na een belletje, kroepooek bij was gevoegd i.p.v. de bezorgkosten!

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht dat de kip wat knapperig was,en aan te bevelen wat meer groente erbij voor de varatie.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb langer dan een uur op m'n eten gewacht en toen het er eindelijk was, waren alle bakjes gaan lekken dus alles wat plakkerig en vies. Het eten zelf was prima te doen.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geleverd!!!

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Mei-Wah kunnen ze niet klok kijken. Ik had eten besteld voor 19.30 maar het bestelde werd al om 18.45 geleverd. Ze hadden mazzel dat ik thuis was. Dus eerst leren klok kijken,.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was perfect nette bezorger Eten was goed op temperatuur ben zeer tevreden boven vrwachting

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gevraagt om snel te bezorgen en kregen het bestelde inderdaad 10 minuten eerder TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, warm en ruim voldoende. helaas hadden we de bestelling om 19.00 gepland, en kwam de bestelling een uur te vroeg.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor kwart voor 6 eten besteld, was er al om 5 uur, wel even iets te vroeg eten was goed!!!!dus volgende keer wel graag op de juiste tijd!!

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend veel en lekker eten. Kwam precies op afgesproken tijd. Echt lekker en goed eten. Een aanrader.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb altijd de biefstuk besteld ,maar vond de biefstuk weinig veel groente en de biefstuk was erg vreemd niet zo lekker.Het leek of de biefstuk rauw was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super communicatie per email. Bestelling kwam zelfs eerder dan voorzien, altijd goed!

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur, op dinsdag. Vind ik vrij lang. En de porties zijn echt kleiner geworden....

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

6 uur besteld, om kw v 7 bericht "we zijn onderweg". Vervolgens mail dat eten om 19.05 zou arriveren. Om half acht maar eens gebeld. Vreemd want tis hemelsbreed nog geen kilometer. Eten was overigens prima. Alleen de bestelde vegetarische nasi hebben we niet aangetroffen.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten voor hethaling vatbaar

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was niet lekker (was volgens mij kalkoen o.i.d.) zoals we gewend zijn. En helaas zat er geen eitje en ham op de bami/nasi. Bij de nasi zit altijd weinig groente maar deze keer zat er bijna niets doorheen. Jammer Mei-Wah. Ik hoop de volgende keer beter!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afhalen gekozen, zou om 18:50 klaar zijn. Was meer dan een half uur later pas klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, de bestelde gerechten smaakten prima. Goed gebakken vlees, knapperige groenten en goed op smaak. Kortom: zeer tevreden, ga zo door!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en het was nog gloeiend heet! Zoals we al jaren gewend zijn heel smakelijk en goede porties. Een aanrader!

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een beetje koud . 3x op een rij . Jammer ....

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

is gewoon heerlijk eten

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg lekker . Wij bestellen vaak . Vandaag niet zo goed . Rijst was vrij hard en eten niet echt warm .

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Mei Wah. Babi pangang. Qua smaak viel het me iets tegen, ben iets pittiger gewend, maar het was zeker niet vies. Qua prijs was het 25% goedkoper dan waar ik normaal bestel. Dus prijs kwaliteit is goed te noemen.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en kwalitatief goed!

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 nadeel kan met Ideal alleen ABN betalen en geen ING bijv. verders alles top incl de bezorging

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het eten nog steeds smakeloos en echt niet Chinees, maar slecht Hollands

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is gewoon goed te eten

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten redelijk goed, zeker 3 sterren. Dit keer ronduit slecht. Vlees was droog en veel minder als normaal, alsof het wat overgebleven restjes waren.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de bezorging erg goed. Op zondag 17.30uur besteld en om 18.00uur wordt het eten bezorgt. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen en kroepoek waren slap. Weggegooid, alleen garnalenvlees opgegeten

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het zelf opgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Super snelle bezorging en het eten was heerlijk!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd lauw tot koud bezorgd. We moesten het zelf nog in de oven opwarmen. De loempia's waren slap en vet, volgens mij een tweede keer in de frituur gegooid. De pekingeend was droog en had een dikke vette slappe korst. Het eten werd te vroeg bezorgd, we hadden 18.30 aangegeven en het werd 18.05 bezorgd. Kortom erg teleurgesteld en niet voor herhaling vatbaar.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na mijn enthousiasme van anderhalve week geleden, nu een zeer teleurstellende ervaring. Ik had om 14.10 u besteld voor 17.45 u. Om 18.25 u was er nog niets, ik heb gebeld. Ze zou eens bellen waar de bezorger was en dan terugbellen. Is niet gebeurd. 5 minuten later was de bezorger er, hij wist van niets en had de bestelling net gekregen. Loempia heel erg slap en smakeloos en lauw, babi panggang en koe low yuk gewoon niet lekker. Erg jammer en de laatste keer.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd , uitstekend van kwaliteit en zeer goed op temperatuur.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kwartier te vroeg, uiterst vriendelijke bezorger. Heel knapperige, goed gevulde kiploempia, babi ketjap en koe low yuk ook prima, en alles goed warm.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima service. Top.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is vaak smakeloos. De soep lijkt wel water. een beetje meer Chinese smaak zou beter zijn

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd lekker en snelle bezorging.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde langer dan een uur tot het eten arriveerde en dan waas het maar lauw warm

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goe en duidelijk!

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moesten ruim een uur wachten doe de volgende keer wel een ander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna nooit klachten . Eten is heerlijk . Alleen wel eens lang wachten . Twee maal klacht ingediend maar dat is PRIMA opgelost. Wij bestellen vaak en blijven dat ook zeker doen .

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker gegeten alleen jammer dat bij een nasi goreng speciaal de satestokjes boven de kip en het groente tussen het bakje en de deksel in gedrukt zit. Een apart bakje met de 2 stokjes saté en satésaus erin zou beter zijn. Maar verder weer uitstekend gegeten!

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven bezorgen 18.45 uur maar de bezorger stond al 17.45 uur voor de deur gebeurt vaker effe te vroeg

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 2uur gewacht ende loempia"s bami en nassi goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel goed maar vanavond echt niet lekker . Koud . Saus was zelfs al erg ingedikt. Jammer . We gaan nooit meer op zondag bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd pas na een uur bezorgd maar dat had waarschijnlijk te maken het feit dat het zondag was en Oranje speelde. Gerechten waren wél lekker. Zal in de toekomst ook zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.